Firmaudlejning

En stor del af vore lejere er fra danske og udenlandske firmaer, der ønsker at bo godt i stedet for "blot at over­natte".

Specielt ved længere ophold vil det for mange være rart at have sin "egen bolig" frem for et hotel­værelse. Hos os kan din virksomheds gæst eller medarbejder bo i smukke omgivelser midt i Nord­sjælland kun 30 km fra Køben­havn.

Skal du bruge indlogering i topkvalitet til kunder, forretningsforbindelser eller eksterne med­arbej­dere, så var det måske værd at overveje dette alternativ.

Vi har selv bopæl på stedet og kan yde service til vore kunder i husene 24 timer i døgnet og taler i øvrigt 7 for­skel­lige sprog.

Vore 5 huse udlejes til en pris, som er mere end konkurrencedygtig med anden indkvartering i samme kvalitet. Det kræver blot, at vore lejere selv sørger for madlavning.

Alle husene er udstyret med gratis trådløst internet og TV . Se i øvrigt under faciliteter.

Alle priser på denne side er excl. moms. Der tages betaling for el-opvarmning i hus E og bjælke­husene, men der er ingen indlagte overraskelser.


PS. - her er lidt kommentarer fra tidligere "beboere":

McDonalds A/S

  • Vi samlede 14 medarbejdere fra vores udstyrsafdelinger i Sverige, Norge og USA. Det var som et alternativ til hotel og kon­fe­rence centre. “ Vi var godt tilfredse.

 

Radiometer A/S

  • Vi havde et behov for at indlogere en amerikansk forretningsforbindelse i 1½ måned, hvorfor han ønskede at tage familien med. Han syntes, at det var genialt og var vildt imponeret over faciliteterne for en hel familie, der skulle kombinere arbejde og fritid.

Fredensborg Feriehuse - Davidsvænge 7 - 3480 Fredensborg - (+45) 48 48 48 76


© 2014-20 Fredensborg Feriehuse